SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za paradižnik in ostale plodovke

10,90 

Art. 783-N

Lastnosti izdelka

100% naravno
BIO
Z rjavimi algami
Za bujno rast

Opis izdelka

SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za paradižnik in ostale plodovke je izdelano iz naravnih surovin, katerim so dodane morske alge. Odlikuje ga dolgotrajno delovanje (do 2,5 meseca).

Velikost pakiranja

1,7 kg

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Organsko-mineralno gnojilo SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za paradižnik in ostale plodovke je namenjeno gnojenju vseh vrst paradižnika in drugih rastlin iz družine razhudnikov (perujsko volčje jabolko, krompir), pa tudi bučevke (kumare, melone, bučke, jedilne buče).

Gnojila iz družine SUBSTRAL NATUREN so pridobljena iz rastlinskih, živalskih ali naravnih mineralnih sestavin, brez kemičnih dodatkov. Namenjen je ljubiteljem rastlin, ki želite za svoje rastline le najboljše in to s pomočjo naravnih sestavin, brez kemikalij. Učinkovitost gnojila je bila dokazana v različnih študijah.

SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za paradižnik in ostale plodovke zagotavlja učinkovito, naravno in dolgotrajno gnojenje vaših rastlin na vrtu. Uporaba gnojila izboljša kakovost zemlje in poveča rodovitnost. S 100 % deležem dušika v organski obliki se zmanjša tveganje izgube hranila zaradi izpiranja in istočasno varuje okolje.

Gnojilo je obliki drobnega granulata, kar omogoča hitrejše raztapljanje in hitro aktivacijo.

Sestava: organsko-mineralno gnojilo NPK 5-3-7 s kalcijem in magnezijem. Majhna vsebnost klora.

Sestavine: ŽSP, rastlinske snovi, dolomit, zeolit in druge naravne mineralne snovi.

Gnojilo je primerno za ekološko kmetovanje. Surovine so primerne za ekološko pridelavo in so v skladu z Uredbo (ES) št. 834/2007 in njenimi spremembami.

Št. dovoljenja za promet: 3434-82/2013/2 z dne 16.12.2013 izdano pri MKGP.

Bio gnojilo za paradižnik- uporaba

Najprimernejši čas za uporabo gnojila:

  • od marca do oktobra.
  • Ob nanosu površina ne sme biti zamrznjena.

SETEV: Pred setvijo gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Rastline posejte in na koncu površino dobro zalijte.

SAJENJE: Pri sajenju majhnih rastlin gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Pri sajenju večjih rastlin zmešajte gnojilo z zemljo in z mešanico zapolnite sadilno luknjo. Rastlino postavite v sadilno luknjo in zasujte. Na koncu posajeno rastlino dobro zalijte.

DOGNOJEVANJE: Gnojilo enakomerno porazdelite pod rastlino. Pognojite celoten obseg rastline ali grma. Gnojilo s pomočjo grabelj pazljivo vdelajte v zemljo (pri tem pazite, da ne poškodujete rastlin). Na koncu površino dobro zalijte.

Ena pest vsebuje približno 25 g gnojila.

PREBERITE TUDI

Paradižnik in plodovke malo drugače

Zakaj vam paradižnik ne raste

Gnojenje paradižnika

Paradižnik nujno potrebuje kalcij

Dodatno