Skip to main content

Varnost- Učinkovitost- Skladnost

Evergreen Garden Care, katerega del je blagovna znamka Substral, je vodilno podjetje za nego vrtov zunaj Severne Amerike, ki proizvaja visokokakovostne izdelke za nego vrta, zasnovane tako, da ljudem pomagajo ustvariti lastno zeleno oazo sredi hitenja sodobnega življenja.

PRIJAZNI DO OKOLJA

Zavezani so k zmanjševanju emisije CO2. Naloge, ki so si jih zadali so: sajenje dreves in odgovorno bodo obnavljali šotišča v sodelovanju s strokovnjaki za naravo in pogovornimi telesi, da bi ustvarili zatočišča za prostoživeče živali. Gradili bodo boljšo prihodnost.

PRIJAZNEJŠI DO NARAVE

Skrb za okolje in razvijanje bolj naravnih in učinkovitih izdelkov. Izvajajo kar 90% inovacijskih raziskav z naravnimi, organskimi ali biološkimi izdelki za nego in zaščito rastlin.

ODGOVORNI DO SKUPNOSTI

Vsa Evergreen Garden Care partnerstva pomagajo širiti veselje do vrtnarjenja v naši skupnosti. Zavedajo se pomena narave za zdravje in dobro počutje ljudi. Pomembna je tudi skrb za ozaveščanje javnosti o ponudbi Substral izdelkov.

Evergreen Garden Care raziskovalne postaje

  1. Vrhunski rastlinjak s površino 2500 m², ki ga nadzoruje okoljski računalnik, za zagotavljanje optimalnih rastnih pogojev. Zasloni za toploto, svetlobo in senco omogočajo, da v rastlinjaku izvajajo preizkuse skozi vse leto, kar pomeni, da Evergreen deluje 24 ur na dan.
  2. Rastlinjak s 42 posameznimi predelki, okrasnimi gredami, visečimi košarami in travnatimi površinami.
  3. 3 akreditirane raziskovalne postaje z laboratorijsko podporo. Lokacije: Levington (UK), Morance (Francija), Kurmond (Avstralija). Vsi izdelki so običajno 5 let testirani na vsaki od lokacij, preden so postavljeni na tržišče.
  4. Vsako leto je oblikovanih 10-15 novih formulacij.