SUBSTRAL Naturen BIO naravni insekticid za okrasne rastline

10.04 

Art. 982

Lastnosti izdelka

100% naravno
Takojšen učinek
Že pripravljeno za uporabo

Opis izdelka

Za uporabo že pripravljeno sredstvo z naravno učinkovino.

Velikost pakiranja

750 ml

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Sredstvo zmanjšuje številčnost populacije naslednjih škodljivih organizmov: listnih uši (Aphididae), šcitkarjev (Aleyrodidae) in kaparjev (Cocina) na sadnem drevju, jagodičevju, vrtninah, okrasnih rastlinah, trti, zeliščih in začimbnicah.

Način delovanja: Substral Naturen BIO naravni insekticid za okrasne rastline se uporablja kot insekticid in akaricid z mehaničnim delovanjem, ki deluje na način da oljna obloga žuželkam in pršicam zamaši dihalne odprtine in povzroči njihovo zadušitev.

Vsebuje: olje navadne ogrščice.

Oblika formulacije: druge tekočine, ki se uporabljajo nerazredčene (AL).

»SREDSTVO SE LAHKO PRODAJA BREZ PREDLOŽITVE POTRDILA O PRIDOBITVI ZNANJ IZ FITOMEDICINE.«

Da bi se izognili tveganjem za ljudi in okolje, ravnajte v skladu z navodili za uporabo.

Uporaba tega fitofarmacevtskega sredstva je dovoljena tudi v ekološki pridelavi.

Substral Naturen BIO naravni insekticid za okrasne rastline se sme uporabljati na prostem, v zaščitenih prostorih ter v delovnih in bivalnih prostorih. Namenjeno je za neprofesionalno uporabo. Pred uporabo plastenko dobro pretresite.

Sredstvo nanesite neposredno na napadene rastline, brez predhodnega redčenja z vodo do dobre omočenosti rastlin. Potrebno je poškropiti celotno rastlino, tudi spodnje strani listov.

Tekom rastne dobe se izvede prvo tretiranje ob pojavu škodljivcev. Za optimalno delovanje sredstva je treba tretiranje ponoviti v 7 do 10 dnevnih razmikih. Optimalen čas za uporabo sredstva je zgodaj zjutraj ali zvečer, ko so temperature zraka pod 25°C.

Dodatne informacije

Teža0.83 kg