SUBSTRAL tekoče gnojilo za balkonske rastline, 2 l

11,90 

Art. 7031

Lastnosti izdelka

Nova formulacija
Formula proti suši in stresu
Opazno lepše rastline v 7 dneh
Z naravnimi biospodbujevalci

Opis izdelka

SUBSTRAL univerzalno tekoče gnojilo je visokokakovostno gnojilo z dodanimi naravnimi biospodbujevalci, ki vašim rastlinam zagotavlja vsa nujno potrebna osnovna hranila in tudi mikrohranila.

Velikost pakiranja

2 l

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Tekoče gnojilo za vse vrste balkonskih rastlin ter tudi drugih rastlin v posodah in cvetličnih gredah. Odlikuje ga posebna sestava, razvita glede na potrebe rastlin, z dodanim Substral®Aktivom.

Redna uporaba poskrbi za zdravo rast, lepe zelene liste in bujno cvetenje preko celega poletja do pozne jeseni. Mikrohranila so v kelatizirani obliki in so rastlinam lahko dostopna.

ES GNOJILO

Sestava: raztopina gnojila NPK 5-3-7 z mešanico mikrohranil in nizko vsebnostjo klora.

Uporaba- tekoče gnojilo za rože

Gnojilo uporabljajte v času rasti rastlin. Prvič ga lahko uporabite 14 dni po sajenju oz. presajanju rastlin. Pri občutljivih rastlinah in v primeru neustreznih rastnih razmer zmanjšajte odmerek in pogostnost gnojenja.

Z raztopino gnojila ne zalivajte po listih in cvetovih. Če se vam to vseeno pripeti, jih prelijte s čisto vodo. Izsušene rastline pred uporabo najprej gnojila zalijte.

Gnojite zjutraj ali zvečer, da se izognete direktni sončni svetlobi na rastlinah.

Odmerek:

  • 1 pokrovček (40 ml) dodajte v 5 litrov vode za zalivanje. Ob visokih temperaturah in povečanem izhlapevanju odmerek gnojila zmanjšajte (20-30 ml / 5 l vode za namakanje).
  • Balkonske rastline z visokimi potrebami po hranilih (npr. datura, surfinije) na sončnih legah gnojite 2x tedensko.
  • Balkonske rastline z nizkimi potrebami po hranilih (npr. fuksije, begonije, vodenke) in rastline v polsenčnih legah gnojite 1x na teden.
  • Posodovke kot so npr. citrusi, oleander, solanum, gnojite vsakih 5 dni.

PREBERITE TUDI

Škodljivci na balkonskih rastlinah

Jesenske zasaditve cvetja

Dodatno