SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za jagodičevje

10,90 

Art. 787

Lastnosti izdelka

100% naravno
BIO
Visoka sposobnost zadrževanja vode
Z rjavimi morskimi algami

Opis izdelka

SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za jagodičevje je izdelano iz naravnih surovin. Odlikuje ga dolgotrajno delovanje (do 3 mesece).

Velikost pakiranja

1,7 kg

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Organsko-mineralno gnojilo SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za jagodičevje je narejeno iz rastlinskih, živalskih ali naravnih mineralnih sestavin, brez kemičnih dodatkov. Vsebuje naravni mineral zeolit, ki je sposoben uskladiščiti večje količine vode in v njej raztopljenih hranilnih snovi.

SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo za jagodičevje zagotavlja učinkovito, naravno in dolgotrajno gnojenje vaših rastlin na vrtu. Uporaba gnojila izboljša kakovost zemlje in poveča rodovitnost.

S 100 % deležem dušika v organski obliki se zmanjša tveganje izgube hranila zaradi izpiranja in istočasno varuje okolje. Gnojilo je obliki drobnega granulata, kar omogoča hitrejše raztapljanje in hitro aktivacijo.

Sestava: organsko-mineralno gnojilo NPK 5-3-7 z magnezijem. Majhna vsebnost klora.

Sestavine: ŽSP, rastlinske snovi, dolomit, zeolit in druge naravne mineralne snovi.

Gnojilo je primerno za ekološko kmetovanje. Surovine so primerne za ekološko pridelavo in so v skladu z Uredbo (ES) št. 834/2007 in njenimi spremembami.

Št. dovoljenja za promet: 3434-82/2013/2 z dne 16.12.2013 izdano pri MKGP.

Najprimernejši čas za uporabo gnojila:

  • od marca do oktobra,
  • ob nanosu površina ne sme biti zamrznjena.

SAJENJE: Pri sajenju majhnih rastlin gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Pri sajenju večjih rastlin zmešajte gnojilo z zemljo in z mešanico zapolnite sadilno luknjo. Rastlino postavite v sadilno luknjo in zasujte. Na koncu posajeno rastlino dobro zalijte.

DOGNOJEVANJE: Gnojilo enakomerno porazdelite pod rastlino. Pognojite celoten obseg rastline ali grma. Gnojilo s pomočjo grabelj pazljivo vdelajte v zemljo (pri tem pazite, da ne poškodujete rastlin). Na koncu površino dobro zalijte.

Ena pest vsebuje približno 25 g gnojila.

PREBERITE TUDI

Sajenje vrtnih jagod jeseni