SUBSTRAL tekoče gnojilo za pelargonije

7,15 

Art. 7051

Lastnosti izdelka

Nova formulacija
Antistres formula proti suši
Opazno lepše rastline že v 7 dneh
Z naravnimi biospodbujevalci

Opis izdelka

Substral tekoče gnojilo za pelargonije je visokokakovostno tekoče gnojilo z naravnimi biostimulansi, ki vašim rastlinam že od prvega dne zagotavlja vsa pomembna osnovna hranila in mikrohranila.

Velikost pakiranja

1 l

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

SUBSTRAL® tekoče gnojilo za pelargonije je visokokakovostno tekoče gnojilo z dodanimi naravnimi biospodbujevalci, ki vaše rastline od vsega začetka oskrbuje z vsemi nujno potrebnimi osnovnimi hranili ter mikrohranili. Zagotavlja bujno in zdravo rast, istočasno tudi dviguje toleranco na sušo in stres zaradi slabih rastnih pogojev.

Biospodbujevalec omogoča boljšo izrabo hranilnih snovi, boljšo rast nadzemnega in koreninskega sistema ter dviguje odpornost rastlin v primeru slabših rastnih pogojev. Učinkovine, ki se nahajajo v biospodbujevalcu Humifirst®, krepijo rastline tudi proti sušnemu stresu (pomanjkanju vode).

SUBSTRAL® gnojilo za pelargonije rastline krepi rastline in poskrbi za bujno in dolgotrajno cvetenje preko celotne sezone.

Razlika med negnojenimi rastlinami in rastlinami gnojenimi z novim Substralovim gnojilom za pelargonije rastline je dobro vidna že po 7 dneh.

Sestava: organsko-mineralno gnojilo NPK 5-3-7 z dodanim železom in nizko vsebnostjo klora.

Št. dovoljenja za promet: 3434-28/2018/3 izdano pri MKGP, dne 07.09.2018.

Uporaba- tekoče gnojilo za pelargonije

Gnojilo uporabljajte v času rasti rastlin. Prvič ga lahko uporabite 14 dni po sajenju oz. presajanju rastlin. Pri občutljivih rastlinah in v primeru neustreznih rastnih razmer zmanjšajte odmerek in pogostnost gnojenja.

Z raztopino gnojila ne zalivajte po listih in cvetovih. Če se nam to vseeno pripeti, jih prelijte s čisto vodo. Izsušene rastline pred uporabo najprej gnojila zalijte. Gnojite zjutraj ali zvečer, da se izognete direktni sončni svetlobi.

Odmerek:

1/4 pokrovčka (7 ml) dodamo v 1 liter vode za zalivanje. Ob visokih temperaturah in balkonske rastline z visokimi potrebami po hranilih (npr. datura, surfinije) na sončnih legah gnojite 2x tedensko.

Balkonske rastline z nizkimi potrebami po hranilih (npr. pelargonije, fuksije, begonije, vodenke) in rastline v polsenčnih legah gnojite 1x na teden

Posodovke kot so npr. citrusi, oleander, solanum, gnojimo vsakih 5 dni.

PREBERITE TUDI

Škodljivec na pelargonijah

Dodatno