SUBSTRAL Naturen lepljive plošče – velike

Art. 991

Lastnosti izdelka

BIO
Brez insekticidov
Hitro in enostavno
Že pripravljeno za uporabo

Opis izdelka

Biotehnična zaščita, brez insekticidov, za sobne in balkonske rastline, za zaščito pred letečimi škodljivci kot so: rastlinjakovi ščitkarji, listne zavrtalke, muhe žalovalke in leteči stadiji listnih uši.

Ploščice so pripravljene za uporabo in zaščitene s prozorno folijo z obeh strani.

Za uporabo v rastlinjakih in zimskih vrtovih.

Velikost pakiranja

7 lepljivih plošč

Čas uporabe

Informacije o izdelku

Uporaba rumenih lepljivih plošč je biotehniški ukrep, s katerim nadzirate in preprečujete škode, ki jih na rastlinah povzročajo leteči insekti.

To je okolju prijazna metoda, saj lepljive plošče ne vsebujejo insekticidov. Lepljive plošče s svojo rumeno barvo privabljajo insekte, ki se na njih prilepijo in s tem preprečujejo nastanek poškodb na rastlinah. Plošče so z obeh strani prevlečene s posebnim lepilom, ki se ne topi, ne izpira in obdrži lepljivost dolgo časa.

Plošče ščitijo rastline pred naleti rastlinjakovega ščitkarja, raznih muh zavrtalk, muh žalovalk in letečih stadijev listnih uši.

Navodila za uporabo

Lepljive plošče so zaščitene z zaščitno folijo, ki jo snamete šele, ko ste vabe že namestili. Lepilo je naneseno na obe strani lepljive plošče.

Plošče nato enakomerno razobesite po rastlinjaku, zimskem vrtu ali drevesu. Če so rastline višje, na eno rastlino obesite več plošč. Pri nizko rastočih rastlinah, lepljivo ploščo namestite na palico ali kovinski nosilec, ki ga vtaknete v zemljo.

Priložen je kovinski nosilec na katerega obesite ploščico in jo pritrdite v zemljo.

Pakiranje vsebuje 10 oz. 15 lepljivih ploščic; 5 večjih ploščic lahko razpolovite in tako dobite 10 ploščic, poleg tega pa je v paketu še 5 ploščic v obliki tulipanovega cveta in 5 kovinskih nosilcev.

Lepljive plošče zamenjajte, ko se na njih ulovi velika količina škodljivcev. Pri uporabi morate biti pozorni, da jih ne uporabljate v času cvetenja.

Dodatno