SUBSTRAL Naturen BIO univerzalno gnojilo za vrt

10,90 

Art. 788

Lastnosti izdelka

BIO
100% naravno
Za bujno rast

Opis izdelka

SUBSTRAL Naturen BIO univerzalno gnojilo za vrt je organsko gnojilo iz naravnih surovin, primerno za vse rastline na vrtu. Odlikuje ga dolgotrajno delovanje (2,5 meseca).

Velikost pakiranja

1,7 kg

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Organsko-mineralno gnojilo SUBSTRAL Naturen BIO univerzalno gnojilo za vrt.

Je primerno za vse vrste rastlin na vrtu:

  • na zelenjavnih in cvetličnih gredicah,
  • za okrasna in sadna drevesa,
  • vrtnice,
  • jagodičevje

Gnojila SUBSTRAL® Naturen® so narejena iz rastlinskih, živalskih ali naravnih mineralnih sestavin, brez kemičnih dodatkov. Njihova učinkovitost je bila dokazana v različnih študijah.

SUBSTRAL Naturen BIO univerzalno gnojilo za vrt zagotavlja učinkovito, naravno in dolgotrajno gnojenje vaših rastlin na vrtu. Uporaba gnojila izboljša kakovost zemlje in poveča rodovitnost. S 100 % deležem dušika v organski obliki se zmanjša tveganje izgube hranila zaradi izpiranja in istočasno varuje okolje.

Sestava: organsko-mineralno gnojilo NPK 6-3-3 s kalcijem in magnezijem.

Sestavine: ŽSP, rastlinske snovi, dolomit in druge naravne mineralne snovi.

Gnojilo je primerno za ekološko kmetovanje. Surovine so primerne za ekološko pridelavo in so v skladu z Uredbo (ES) št. 834/2007 in njenimi spremembami.

Št. dovoljenja za promet: 3434-60/2017/4 z dne 23.2.2018 izdano pri MKGP.

Uporaba- bio gnojilo za vrt

Najprimernejši čas za uporabo gnojila:

  • od marca do oktobra.

Ob nanosu površina ne sme biti zamrznjena.

SETEV: Pred setvijo gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Rastline posejte in na koncu površino dobro zalijte.

SAJENJE: Pri sajenju majhnih rastlin gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Pri sajenju večjih rastlin zmešajte gnojilo z zemljo in z mešanico zapolnite sadilno luknjo. Rastlino postavite v sadilno luknjo in zasujte. Na koncu posajeno rastlino dobro zalijte.

DOGNOJEVANJE: Gnojilo enakomerno porazdelite pod rastlino. Pognojite celoten obseg rastline ali grma. Gnojilo s pomočjo grabelj pazljivo vdelajte v zemljo (pri tem pazite, da ne poškodujete rastlin). Na koncu površino dobro zalijte.

Natančnejše podatke o odmerjanju in času uporabe najdete na embalaži.

PREBERITE TUDI

Korenine že delujejo-dela na vrtu spomladi

Setev zelenjave v juliju

7 ukrepov za zdrav ekološki vrt