SUBSTRAL Naturen BIO gnojilo z dušikom

Art. 786

Lastnosti izdelka

100% naravno
BIO
Za bujno rast

Opis izdelka

Naravno, organsko dušično gnojilo s kombiniranim: takojšnjim in dolgotrajnim delovanjem.

Velikost pakiranja

1,5 kg

Čas uporabe

Informacije o izdelku

Substral Naturen BIO gnojilo z dušikom je naravno dušično gnojilo, ki ga rastline dobro prenašajo. Dušik je zaradi posebne priprave in različne granulacije gnojila, rastlinam dostopen takoj po nanosu , ima pa tudi dolgotrajno delovanje. Za vse vrtne in balkonske rastline.

Sestava: organsko gnojilo NPK 14-0-0-

Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo. Pridelane so bile na konvencionalen način.

Navodila za uporabo

SETEV: pred setvijo gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Rastline posejete in na koncu površino dobro zalijte.

SAJENJE: pri sajenju majhnih rastlin z golimi koreninami, gnojilo enakomerno porazdelite po površini in ga s pomočjo orodja (npr. grabelj) zadelajte v tla, 5 cm globoko. Pri sajenju večjih rastlin zmešajte gnojilo z zemljo in z mešanico zapolnite sadilno luknjo. Rastlino postavite v sadilno luknjo in jo zasujte. Na koncu posajeno rastlino dobro zalijte.

DOGNOJEVANJE RASTLIN: gnojilo enakomerno razdelite pod rastlino. Pognojite celoten obseg rastline ali grma. Gnojilo pazljivo vdelajte v zemljo (da ne poškodujemo korenin) s pomočjo grabelj. Površino dobro zalijte.

Trata: navedeno količino iz tabele enakomerno porazdelite po površini. Površino dobro zalijte.

Dodatno