Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Veliko dežja veliko plevela na zelenici

Čas je za drugo gnojenje zelenice. Obilica dežja je pripomogla k razvoju plevel in mahu na naši na senčnih legahnaših zelenic. Substral specialno gnojilo 2v1 je idealno za gnojenje v takšnih razmerah. Uspešno zatira večino širokolistnih plevelov v trati, herbicida delujeta skladno prek listov in korenin, prazna mesta, ki nastanej  po odmrtju plevelov, se zaradi posebne sestave gnojila hitro zapolnijo.
Gnojilo vedno nanašamo pred dežjem, ob večernih urah oz. nikoli ob močnem soncu. Če v 48 urah ni padavin, zelenico obvezno zalijemo.
V kolikor vas muči predvsem mah na zelenici, lahko uporabite SUBSTRAL STOP MAH - specialno gnojilo za trato brez mahu. Zagotavlja intenzivno zeleno barvo zelenice. Mah v približno 10ih dneh počrni, ta mah izgrabimo iz zelenice, da bo prazna mesta porasla trava. Za hitrejši obrast praznih mest lahko uporabite travno mešanico Substral SOS travna mešanica za novo setev in dosejevanje - odlikuje jo premium kakovost, hitro kaljenje in razvoj goste, temno zelene ruše.

SaveSaveSaveSave

Za bujno cvetenje balkonskih rastlin

Balkonske rastline prihajajo v obdobje hitre rasti in tvorbe cvetov. V tem obdobju potrebujejo rastline več hranil. Tudi, če smo osnovno hranilo dodali ob zasaditvi je zdaj čas, da rastlinam pomagamo z lahko dostopnimi hranili in mikrohranili. Izberete lahko mineralna tekoča gnojila z organskim dodatkom ali zgolj z dodanimi minerali in hranili. Vsa Substralova tekoča gnojila imajo Vital Aktiv formulo, ki zagotavlja rastlinam lahko in hitro dostopna hranila in mikrohranila ter s tem poskrbijo za zdravo rast in bujno cvetoče rastline. Dodajamo jih 1x tedensko v vodo za zalivanje. Če imao vaše rastline manj izrazito barvo listov, vam svetujemo uporabo Substral tekočega gnojila z dodanim GVANOM, ki ima dodano železo za zdrave in lepe zečlene liste. SaveSaveSave
 
Substral na Facebooku

   Youtube kanal

Aktualna opravila

 

Vremenska napoved

Vreme
Vir: www.slovreme.net


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.