SUBSTRAL univerzalno tekoče gnojilo za vrt, 4 l

17.99 

Art. 736

Lastnosti izdelka

Z naravnimi biospodbujevalci
Nova formulacija
Vidno lepše rastline v 7 dneh
Varno po uporabi

Opis izdelka

SUBSTRAL univerzalno tekoče gnojilo za vrt pospešuje rast, spodbuja nastanek cvetov ter zagotavlja obilno letino jagodičevja, sadja in zelenjave.

Velikost pakiranja

4 l

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

SUBSTRAL univerzalno tekoče gnojilo za vrt:

  • krepi vaše rastline,
  • zagotavlja optimalno rast in cvetenje vseh vrst cvetlic, grmovnic in dreves,
  • zagotavlja bogat pridelek jagodičja, sadja in zelenjave,
  • trata se po uporabi zgosti in pridobi temno zeleno barvo.

Razlika med negnojenimi rastlinami in rastlinami gnojenimi z novim Substralovim gnojilom za balkonske rastline je dobro vidna.

Biospodbujevalec omogoča boljšo izrabo hranilnih snovi, boljšo rast nadzemnega in koreninskega sistema ter dviguje odpornost rastlin v primeru slabših rastnih pogojev.

Naši strokovnjaki so zato izbrali Humifirst® – zelo učinkovit biospodbujevalec, pridobljen iz narave – in ga združili s tekočim gnojilom, da bi ustvarili visokokakovostno gnojilo. Učinkovine, ki jih najdemo v biospodbujevalcu Humifirst®, krepijo rastline tudi proti sušnemu stresu (pomanjkanju vode).

Sestava: organsko-mineralno gnojilo NPK 7-3-5 z dodanim železom in nizko vsebnostjo klora.
Št. dovoljenja za promet: 3434-27/2018/3 izdano pri MKGP, dne 22.08.2018.

Uporaba- tekoče gnojilo za vrt

Gnojilo uporabljajte v času rasti rastlin. Prvič ga lahko uporabite 2-3 tedne po sajenju oz. presajanju rastlin. Pri občutljivih rastlinah in v primeru neustreznih rastnih razmer zmanjšajte odmerek in pogostnost gnojenja.

Z raztopino gnojila ne zalivajte po listih in cvetovih. Če se vam to vseeno pripeti, jih prelijte s čisto vodo. Izsušene rastline pred uporabo gnojila najprej zalijte. Gnojite zjutraj ali zvečer, da se izognete direktni sončni svetlobi na rastlinah.

Odmerek:

1 pokrovček (40 ml) dodajte v 5 litrov vode za zalivanje. Ob visokih temperaturah in povečanem izhlapevanju odmerek gnojila zmanjšajte (20-30 ml / 5 l vode za namakanje).

2 litra pripravljene raztopine zadostujeta za približno 1m² površine.

Gnojite 1x tedensko.