SUBSTRAL OSMOCOTE gnojilo za jagodičje in sadno drevje

6.99 

Art. 821

Lastnosti izdelka

Z dolgotrajnim delovanjem (6 mesecev)
Z Osmocoti
Bujna rast
Že pripravljeno za uporabo

Opis izdelka

S posebno ovojnico oplaščeno gnojilo z dolgotrajnim delovanjem za vse vrste jagodičja in sadnega drevja. Potrebam rastlin prilagojeno sproščanje hranil, ki traja do 6 mesecev.

Velikost pakiranja

750 g

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

SUBSTRAL OSMOCOTE gnojilo za jagodičje in sadno drevje je visokokakovostno gnojilo z dolgotrajnim delovanjem za vse vrste jagodičja (jagode, maline, robide, ribez, kosmulje…). Je tudi izdelana izbira za gnojenje sadnega drevja: jablan, hrušk, češenj, sliv.

Zagotavlja obilno in okusno letino. Delovanje: 6 mesecev.

SUBSTRAL OSMOCOTE gnojilo za jagodičje in sadno drevje je bogato s kalijem, ki prispeva k tvorbi in kakovosti plodov. Vpliva na obstojnost in izboljšuje aromo plodov ter izboljšuje odpornost proti boleznim.

Sestava: mineralno gnojilo NPK 16-5-17. Nizka vsebnost klora.

Uporaba- gnojilo za jagodičje

Odmerjanje: 1 čajna žlička = 5 g; 1 jedilna žlica = 20 g; 1 pest = 30 g

Gnojilo uporabljajte od pomladi do poletja. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste gnojilo Osmocote uporabili spomladi na začetku rastne dobe.

Za celotno rastno sezono zadostuje 1x gnojenje.

Gnojilo enakomerno porazdelite po zemlji. Za boljše delovanje gnojila, ga plitvo zadelajte v zemljo. Gnojilo je potrebno potresti po celotnem področju korenin (kolikšen obseg ima krošnja, oz. do koder sežejo veje, tam so tudi korenine).

Sajenje: pred sajenjem zmešajte gnojilo Osmocote in zemljo.

Gnojenje sadnega drevja na trati: vsakih 50 do 80 cm naredite 15 cm globoko luknjo (npr. z žlico), napolnite jo z gnojilom in zaprite.

Rastline posajene jeseni prvič pognojite spomladi.

Po končanem gnojenju površino zalijte, da pospešite delovanje gnojila.

PREBERITE TUDI

Sajenje vrtnih jagod jeseni