SUBSTRAL Nexa Lotte feromonska vaba za molje v živilih

9,99 

Art. 9701

Lastnosti izdelka

Hiter učinek
Že pripravljeno za uporabo
Privlačna vaba
Brez insekticidov

Opis izdelka

Za uporabo že pripravljena vaba brez insekticidov. Za zaščito živil kot je suho sadje, müsliji, datlji, moka, kakav, žitarice. Za kuhinje, shrambe, skladišča.

Velikost pakiranja

2 vabi

Čas uporabe

Kupite zdaj
Kategoriji: ,

Opis

Vaba za molje je brez vonja, ne vsebuje insekticidov in je že pripravljena za uporabo. Ščiti živila kot npr.: suho sadje, moka, kakav, žitarice (muesli) kot tudi hrano za živali pred napadom moljev.

Delovanje

Vaba za molje vsebuje feromone, ki jih oddajajo samičke moljev ob parjenju in z njimi privabljajo moške metuljčke, ki se prilepijo na lepljivo ploščo. Tako samčki ne morejo oploditi samičk in razmnoževalni krog se prekine.

Vaba privablja tudi zunanje metuljčke. Živila kontrolirajte na 2 do 3 tedne. Okužena živila zavrzite. Omare in shrambo očistite (s sesalcem), vrečko pa takoj zavrzite. Živila shranjujte v steklenih ali plastičnih posodah s tesno zaprtim pokrovom.

Vaba po odstranitvi zaščitne folije učinkuje 3 mesece.

Brez insekticidov.

Način uporabe

  1. Odstranite zaščitno folijo. S tem, ko ste odstranili zaščitno folijo ste istočasno aktivirali ploščico, ki je prepojena z feromoni.
  2. Postavite vabo v kuhinjo ali shrambo, tako da lahko metuljčki neovirano priletijo do nje. Feromoni, ki se sproščajo so za ljudi neškodljivi in so brez vonja.

V 1 prostoru uporabite samo 1 vabo.

  • Vabo zamenjajte, ko je površina ploščice polna. Uporabljeno vabo lahko odvržete med gospodinjske odpadke.

PREBERITE TUDI

kapusov molj Kapusov molj