SUBSTRAL Nexa Lotte feromonska vaba za molje v tekstilu

9,99 

Art. 9711

Lastnosti izdelka

Hitro in enostavno
Že pripravljeno za uporabo
Privlačna vaba
Brez insekticidov

Opis izdelka

Feromonska vaba brez vonja in insekticidov. Že pripravljena za uporabo (na lepljivo ploščico je že nameščen dispenzer s feromonom). Za zaščito oblačil v garderobnih omarah.

Velikost pakiranja

2 vabi

Čas uporabe

Kupite zdaj

Opis

Vaba je brez vonja, ne vsebuje insekticidov in je že pripravljena za uporabo. Ščiti oblačila, preproge, oblazinjeno pohištvo, zavese, vzmetnice in druge naravne tkanine pred molji.

Delovanje

  • Vaba vsebuje feromone, ki jih oddajajo samičke moljev ob parjenju in z njimi privabljajo moške metuljčke, ki se prilepijo na lepljivo ploščo. Tako samčki ne morejo oploditi samičk in razmnoževalni krog se prekine.
  • Vaba po odstranitvi zaščitne folije učinkuje 3 mesece.
  • Brez insekticidov.

V 1 sobi uporabite samo 1 vabo (1 vaba zadostuje za prostor velik 30 m2).

Vsakih 14 dni kontrolirajte ulov metuljčkov. Poškodovano in napadeno tkanino čim hitreje operite ali očistite. Vabo zamenjajte, ko je površina ploščice polna ali pa po 3 mesecih.

Način uporabe

Vabo za molje postavite v sobo ali omaro, v kateri so tkanine iz naravnih materialov kot so npr.: volnene preproge, oblazinjeno pohištvo, zavese,… Vabo postavite na temno mesto, kjer ni prepiha, lahko jo tudi pritrdite s pomočjo lepilnega traku, vendar ne v bližino vrat, oken, zračnikov, luči ipd.

Najboljše rezultate dosežete, če vabo nastavite na višini 1,70 – 2,50 m.

PREBERITE TUDI

Mravlje na vrtu