SUBSTRAL Naturen TERRA HUMUS zemlja za zelenjavo in zelišča, 40 l

Art. 754

Lastnosti izdelka

BIO
Nov izdelek
100% naravno

Opis izdelka

SUBSTRAL Naturen Terra HUMUS zemlja za zelenjavo in zelišča je organski substrat, bogat z naravnim humusom, pridobljenim iz dobro predelane šote, ki vsebuje veliko mineralov in huminskih kislin.

Velikost pakiranja

40 l

Dodatno pakiranje

5 l

Čas uporabe

Informacije o izdelku

SUBSTRAL Naturen Terra HUMUS zemlja za zelenjavo in zelišča je organski substrat, bogat z naravnim humusom, pridobljenim iz dobro predelane šote, ki vsebuje veliko mineralov in huminskih kislin. Priporočamo ga za vzgojo zelenjave in zelišč na vrtu, rastlinjakih, visokih gredah in posodah.

Je 100% iz naravnih sestavin in kot tak idealen za ekološko kmetovanje.

Sestava: bela šota, črna šota, kompost.

Navodila za uporabo

Na vrtu ga lahko uporabite za izboljšanje kakovosti in rodovitnosti vrtne zemlje. Potresite ga po gredici in ga s pomočjo prekopnih vil, dobro zmešajte z vrtno zemljo.

Visoke grede: lahko ga uporabite za napolnitev visoke grede ali za izboljšanje kakovosti in rodovitnosti že obstoječe zemlje.

Rastline v loncih: posodo (lonec) namenjen sajenju napolnite s substratom. V posodo posadite rastlino in posodo dopolnite s substratom do vrha ter narahlo potlačite. Paziti morate, da rastlino posadite na isto globino, na kateri je rastla do sedaj.

Na koncu dobro zalijte in poskrbite, da je zemlja ves čas vlažna.

Substrat lahko uporabite tudi za setev in pikiranje!

Dodatno