Skip to main content

Jajčevci ( Solanum melongena)

Jajčevci ( Solanum melongena) Jajčevci (ali melancani) so vedno bolj priljubljeni. Kot nepogrešljiva sestavina musak in drugih sredozemskih jedi so vedno bolj prisotni tudi v naši kuhinji. To...

Nadaljuj z branjem

Kako do veliko cvetja poleti

Poleti ohranite cvetje na balkonu Če želite poleti uživati v morju cvetov na balkonu, terasi ali vrtu, je potrebno upoštevati nekaj osnovnih nasvetov. Le v tem primeru boste nagrajeni z zdravimi...

Nadaljuj z branjem

Pelin v kulinariki-recept

Recept: Leča s pelinom in cvetjem Avtorica: dr. Katja Rebolj Pelin v kuhinji velja za zelo aromatično zelišče. A poznamo različne vrste pelinov, ki se po užitnosti med seboj zelo razlikujejo....

Nadaljuj z branjem

Substrat brez šote

Vsi substrati brez šote niso enaki Vrtnarjenje se začne z dobro zemljo. Ni pomembno ali imate velik in prostran vrt ali majhno balkonsko oazo, vznemirjenje in veselje ob uspešnem gojenju rastlin,...

Nadaljuj z branjem

Šota da ali ne

Vprašanje, ‘Šota v substratu da ali ne?’ Za substrate iz šote glavno sestavino, šoto, pridobivajo iz šotišč, ki igrajo ključno vlogo pri ohranjanju okoljskega ravnovesja na planetu....

Nadaljuj z branjem