Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Možnosti ožiga, če gnojim po 6 tednih potem ni?


"Možnosti ožiga, če gnojim po 6 tednih potem ni?"
 Ne ožiga zaradi tega ne bo, upoštevati morate le vremenske razmerre (sonce, vročina) te so najbolj nevarne za nastranek ožigov, seveda lahko do njega pride tudi zaradi prevelike koncentracije gnojila, vendar redko.
Najbolj pomembno je, da gnojila ne boste potresali v vročini in po soncu, temveč to naredite zvečer ali zgodaj zjutraj. Poleg tega je potrebno nanešeno gnojilo čim prej spraviti v področje korenin. Če imate samodejno zalivanje, ga potresite kakšno uro pred vklopom zalivanja, drugače je najbolje pred dežjem, čeprav je trenutno težko napovedati, kdaj bo spet deževalo. Lahko si pomagate tudi z vrtno cevjo.

... seznam vprašanj iz te teme
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.