Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Koliko časa po zadnjem gnojenju ne smem gnojiti z novim gnojilom?


"Zadnje gnojenje sem naredil z novim gnojilom za manj košnje (en del trate pa s tistim 3v1), sedaj pa bi želel pognojiti trato z gnojilom za dolgotrajno delovanje. kupil sem tisto gnojilo, ki je bil v aktivnosti z žogo v velikem pakiranju za do 750 m2 in čaka na trosenje. Predvsem je problem (trava nima lepe zelene barve) na tistem delu, kjer sem potrosil gnojilo 3 v 1. Tam kjer sem potrosil gnojilo za manj košnje je trava še lepa zelena."
 Nekako 6 tednov po zadnjem gnojenju z gnojilom za manj košnje lahko vašo trato ponovno pognojite.
Kar se tiče barve: gnojilo za manj košnje vsebujejo več železa in je trati lažje dostopen, kot v gnojilu 3 v 1, kjer je prvenstveno namenjen uničevanju mahu.
Tudi gnojilo, ki ste ga kupili nazadnje vsebuje tako železo, kot magnezij, kar bo vaši trati zagotovilo lepo zeleno barvo.
Priporočam, da ga po trati potrosite po košnji v večernem času in nato trato temeljito zalijete. Gnojilo deluje do 100 dni, tako da potem potrebujete le še gnojilo za jesensko gnojenje.

... seznam vprašanj iz te teme
 © 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.