Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Kdaj drugič pognojim trato?


"V sredini marca (16.3.) sem trato pognojil pred tem pa jo prezračil in pograbil. Do konca aprila je bila lepa zelena, imela enakomerno rast. Sedaj pa je že vidno podhranjena. Ali jo lahko že pognojim z Substral 3 v 1 in ali bo to gnojilo uničilo detelo, ki se mi je močno razrastla po trati. Mahu imam malo."
 Trato lahko pognojite z Substralom 3 v 1. Deteljo vam bo pripravek uničil, vendar boste morali dosejati gola mesta, ki se bodo pojavila po odmrtju detelje in drugih zeli.
Substral 3 v 1 uporabite zjutraj ali zvečer, da ne bo prišlo do ožigov trate, če v nasladnjih 2 dneh po gnojenju ne o dežja, pa boste morali trato zaliti.

... seznam vprašanj iz te teme
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.