Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Wund Balsam plus cepilna smola.


"Rad bi dobil 2 kg tele cepilne smole:
Artikel: 947 Wund Balsam plus cepilna smola 1000g Učinkovina: tiabendazol .
Cepilna smola z izjemnimi lastnostmi: se hitro suši in je zelo elastična, lahko jo uporabljamo tudi pri nizkih temperaturah, fungicid, ki je dodan ščiti pred infekcijo ran. Uporabljamo jo tako na sadnem kot na okrasnem drevju. Obdobje uporabe: januar - december
Ali je možno da jo pošljete po pošti s plačilom po povzetju. Do Ljubljane imam namreč kar daleč. Pa še časa ni veliko."
 Žal vam vaše želje ne moremo izpolniti, ker nimamo lastne maloprodaje, v primeru da ste pravna oseba, pa potrebujemo podatke o vašem podjetju.
Smola je naprodaj v specializiranih prodajalnah z fitofarmacevtskimi sredstvi. Za manjša pakiranja, kot sta 150g in 350 g ne potrebujete potrdila o opravljenem izpitu iz poznavanja zaščite rastlin, za 1 kg pakiranje ga žal potrebujete.

... seznam vprašanj iz te teme
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.