Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Zemlja za sobne in balkonske rastline.


"V zadnjem času iščem zemljo za sobne in balkonske rastline Terra magma, pa je žal nikjer nimajo.
Našla sem jo le v Leclercu, kjer pa je pakiranje le 80l (pretežka vreča!).
Kje v Ljubljani bi bila ta zemlja lahko na zalogi in zakaj je nima Semenarna, Obi, Merkur... v manjših vrečah. S to zemljo sem zelo zadovoljna že več let mi lončnice zelo lepo uspevajo."
 Zemljo Substral Terra Magma boste našli v vseh Merkurjevih centrih, ki imajo vrtni center, Ljubljani jo boste našli v Btc-ju, na Rudniku in v Jami za Bežigradom. Tudi v Leclercu bi morali imeti manjša pakiranja, ta naj bi se nahajala v polici. Prav tako imajo zemljo Substral Terra Magma v Bauhausu.

Semenarna je zemljo Substral Terra Magma uvažala sama, prenehala jo je uvažati in tržiti, z razvojem lastne blagovne znamke Valentin. Obi trži zemljo blagovne znamke Compo in ne želijo tržiti naše.

... seznam vprašanj iz te teme
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.