Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Aktualna opravila

Poskrbimo za potrebno hrano

marec - oktober
 Vse rastline v sobi in na prostem potrebujejo primerno zalogo dušika, fosforja in kalija ter mikroelementov za normalno rast in razvoj. Dušik (N) je pomemben za rast in daje rastlinam zeleno barvo, fosfor (P) je potreben za zdrav in čvrst koreninski sistem, kalij (K) pa rastlina potrebuje za razvoj cvetov. med mikroelementi pa so najbolj pomembni železo (Fe), cink (Zn), magnezij (Mg) in mangan (Mn).

Večina gnojil vsebuje mešanico hranilnih snovi v različnih razmerjih. Gnojila za sobne rastline se delijo na splošno na gnojila za listnate ali zelene rastline (vsebujejo veliko dušika)in gnojila za cvetoče rastline (vsebujejo veliko kalija). Gnojila, ki vsebujejo veliko mikroelementov lahko označimo za hitro delujoča hranila. Pomanjkanje le teh se največkrat kaže v rumenenju listnih žil ali območij med žilami.

Substralova gnojila in njihova sestava so prilagojena, da ustrezajo potrebam večini sobnih rastlin, še več, lahko vam ponudimo gnojilo, ki bo zadovoljivo oskrbovalo vaše cvetoče in listnate rastline (art. 701). Za vse balkonske in cvetoče rastline vam v času cvetenja priporočamo Substralovo gnojilo za cvetoče balkonske rastline (art. 703).
Poskrbljeno je tudi za tiste, ki nimajo veliko časa, proste trenutke pa radi preživijo obdani z lepem rastlinjem so na voljo gnojila v obliki palčk in sicer Substralove palčke za gnojenje zelenih rastlin (art. 712) in Substralove palčke za gnojenje cvetočih rastlin (art. 711).
V našem podjetju pa nismo pozabili tudi na tiste, ki imajo radi bolj »eksotične« rastline. Na voljo so vam Substralova gnojila za citruse, kaktuse in orhideje.
Želimo vam veliko uspeha pri gojenju vaših »rožic«

Priporočamo uporabo proizvoda:
Univerzalno tekoče mineralno gnojilo SUBSTRAL... seznam prihajajočih opravil

 

© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.