Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Aktualna opravila

Zasaditve grmovnic in živih mej

februar-april
 Zasaditev grmovnic in iglavcev

Osnovna naloga žive meje je, da nas skriva pred radovednimi pogledi in hrupom. Odvisno od potrebe so lahko žive meje različno visoke. Ločimo pa tudi rezane žive meje in prostorastoče. Gnojilo Substral Osmocote gnojilo za iglavce in žive meje je namenjeno za katerokoli vrsto živih mej, poleg tega pa je izjemno primerno tudi za vse vrste iglavcev, ki jih gojimo na vrtu.


Zimzelene rastline, kot so npr. lovorikovci, pušpani, kleki... so izjemno atraktivne, ker obdržijo liste tudi pozimi. Da čez celo obdobje ostanejo lepe in zdrave, moramo za njih poleg redne nege (okopavanje, obrezovanje) poskrbeti tudi za ustrezno prehranjevanje oz. gnojenje. Substral Osmocote gnojilo za iglavce in žive meje s svojim posebnim delovanjem in uravnoteženo sestavo, redno in enakomerno oskrbuje rastline s hranili tudi do  6 mesecev. Gnojilu sta dodana tudi magnezij in železo, ki poskrbita za zdrave liste oz. iglice. Rastline vam bodo hvaležne za skrb in se vam bodo oddolžile z bujno rastjo in zdravimi in lepimi listi oz. iglicami.

 

Naš nasvet:

Priporočamo vam, da prvo sezonsko obrezovanje žive meje opravite spomladi, ko rastline že odženejo. S tem spodbudimo rast in zgostimo živo mejo. Z uporabo gnojila Substral Osmocote gnojilo za iglavce in žive meje boste obraščanje in zgoščevanje še dodatno pospešili. Za hitri učinek na začetku rastne sezone lahko uporabite tudi Substral Gnojilo za žive meje, mineralno gnojilo s posebno sestavo za gnojenje iglavcev.

... seznam prihajajočih opravil

 © 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.