Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Škodljivci

Škodljivci na sobnih rastlinah

 
 

Opis

Rastlinski škodljivci se v naših dnevnih sobah počutijo čez vse leto zelo dobro in se močno razmnožujejo. V sobah v glavnem prevladujejo pršice, resarji, bele mušice, volnene uši, kaparji in listne uši. Slednje povzročajo veliko škodo s sesanjem soka iz rastlin ter izločanjem medene rose na kateri se nato kot sekundarni škodljivci razmnožijo plesni. Enako velja za lončnice, ki jih pred zimo prinesemo v notranjost in nehote z njimi tudi škodljivce, ki se nato hitro razširijo. Zato je pomembno, da redno preverjamo napad škodljivcev in po potrebi zdravimo okrasne rastline s Celaflor® Careo® razpršilom ali Celaflor® Naturen® naravnim insekticidom za okrasne rastline.

Najenostavnejša preventivna zaščita pred nadležnimi škodljivci, je z uporabo Celaflor® Careo kombiniranimi palčkami ali Celaflor® Careo granulatom, ki ščitita rastline pred okužbo s škodljivci v obdobju do 3. mesecev in obenem gnojita rastline.
 
© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.