Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Pleveli

Mah

 
 
Mah se v trati najpogosteje pojavi zaradi pomanjkljive nege ali pa zaradi neustreznih tal. Ker trava v takšnih pogojih ne uspeva, prazna mesta zapolni mah.
Vzroki za pojav mahu v trati: pomanjkanje hranilnih snovi, senca, zbita vlažna tla, prenizka košnja, polst (odmrla trava), daljša deževna obdobja.

Običajno je redno oskrbovanje trate dovolj, da se obranimo mahu. To pomeni, da je trato potrebno redno dohranjevati, jo kositi primerno visoko in občasno prezračiti. Lahko tudiposejemo kakšno sorto trave za senčne predele, napravimo drenažo, dodamo tlom kameno moko,…

Vse naštete plevele in mah lahko uspešno zatremo z uporabo Substrala 3v1.
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.