Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Mravlje in drug mrčes

Mravlje

 
 

Opis

Vrtna mravlja (Lasius niger)
Delavci približno 3 do 4 mm dolgi, rdečkasto rjava s črnimi nogami in antene.

Travna mravlja (Tetramorium caespitum)
Delavci, približno 2 do 3,5 mm dolge, rjave barve z rumeno-rjavimi nogami in čeljustmi. Rade imajo veliko ogljikovih hidratov, živila (na primer hranijo se: z nabiranjem medene rose listnih uši, sladkimi sadeži v hiši, drobtine na tleh, pecivo, sadnimi sokovi, jedo pa tudi meso).

Njihovi habitati so sončne, peščene cestah, steze, kamen, zidarski stebri ali peščene, tople zaplate na travniku. Povzročajo strukturno škodo na zideh, kritini in gole lise po travniku. V hiša kontaminirajo hrano in prenašajo mikroorganizme.Zaščita

Na terasah in zunanjih površinah
Priporočamo Celaflor  posip za mravlje. Mravlje ga zanesejo v gnezda in tako uniči tudi gnezdo. Potresemo ga na poti mravelj, pred gnezdo. Lahko pa se odločite za Celaflor Naturen Posip proti mravljam z naravno učinkovino za posipanje ali zalivanje. Je biorazgradljiv.

V hiši
Priporočamo uporabo Naturen izdelkov. Celaflor Naturen razpršilo za mravlje, poškropimo napadeno površino.
Na voljo je tudi Celaflor Naturen Vaba za mravlje, ki je izjemno praktična z naravno učinkovino za zatiranje mravelj v stanovanju in drugih pokritih prostorih.Kdaj?

Celoletna uporaba oz. ko se pojavi težava
 


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.