Rastline potrebujejo ljubezen.
In Substral.

Trata

3v1 gnojilo za travo z dodanim herbicidom in zatiralcem mahu SUBSTRAL*

 
 

Lastnosti

  • Trojno delovanje (gnoji travo, uničuje plevel, zatira mah).Sestava

NPK 14-2-4 +MCPA + MCPP-P + FeSO4.Opis

Ima trojni učinek: gnoji travo, uničuje širokolistni plevel, zatira mah. Uspešno zatira večletne širokolistne plevele v trati (slak, regrat, koprive, marjetice). Herbicida delujeta po vzniku plevelov v njihovi bujni rasti. Sta hitro razgradljiva herbicida. Droben in fin granulat omogoča enakomerno trošenje in zagotavlja optimalno oskrbo korenin s hranili.Čas uporabe

marec - oktoberNavodila

35 g gnojila enakomerno potresemo po 1 m2 površine.Pakiranje

3,5 kg škatla
8,75 kg vedro
 

*Od 1.10.2019 se to FFS sme prodajati samo v specializiranih prodajalnah s fitofarmacevtskimi sredstvi. Ob nakupu tega sredstva mora kupec predložiti potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine.


© 2012 Silk d.o.o. in Scotts Celaflor GmbH
* Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno natančno preberite etiketo in informacije o izdelku.
** Pesticide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in navodila. Prosimo, upoštevajte, simbole in opozorila na navodilih za uporabo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.